ASPCalendar

TARAKLI'DAN HABERLER

MÜSİAD Sakarya Şubesi Üyeleri Taraklı'daki

Müsiad'tan Destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; 15 Kişilik Yönetim ve Üye grubu ile birlikte Mümkünlü Beldesi'ne (Taraklı İlçesini) çıkarma yaptı. İlk olarak Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman'ı makamında ziyaret eden MÜSİAD Sakarya heyeti; burada ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından; dört yılda tamamlanması planlanan 886 bin metrekare alana kurulacak olan 1062 daireli "Taraklı Termal Turizm Kaplıcaları" projesini ziyaret eden MUSİAD Heyeti; burada yapılacak olan "Termal Su, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Osmanlı Çarşısı, Spa" alanlarını yerinde inceledi. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; projeyi çok beğendiklerini ve MÜSİAD olarak sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi.

Eşi Benzeri Yok

Proje hakkında MÜSİAD Üyesi işadamlarını bilgilendiren Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç; Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Projeyi "Sakarya'nın Çılgın Projesi" olarak nitelendirdiklerini ifade eden Genç; "İpekyolun tam ortasında bulunan projemizi; Hastahane ve Devre Mülk olarak 2 etap halinde bitireceğiz. Türkiye'de bir hayalini gerçekleştirdiğimiz bu projeyi takriben 4 yılda tamamlamayı planlıyoruz.

886 bin metrekare alana kurulacak ve toplamda 1062 daireden oluşacak olan Taraklı Termal Turizm Kaplıcaları'nda 'Termal Su, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Osmanlı Çarşısı ve Spa'nın yanı sıra; 'Kültür, Sanat, eğitim, Spor, Eğlence, Sosyal Hayat ve Çocuk alanları bulunuyor " dedi.

Diğer Haber Başlıkları
Taraklı'da gezilecek yerler   Taraklı'da nerede yenir   taraklı'da nerede kalınır
Ana Sayfa | Faydalı Linkler | Yurtlar | Site Haritası | İletişim